Sorry Gudrun

Publicerat: 2010-08-31 kl. 19:22:35
men jag kunde inte besöka Stortorget idag , jag fick nämligen ett sms  om att en viss person stod och lyssnade , och jag ville inte stöta ihop med en sånn oseriös mansgris
Inte vet ja varför han stod och lyssna på Gudrun eftersom han tycker FI är skit men kanske för att försöka förstå att man inte behöver ogilla ALLA män för och va feminist? .... Bara sk mansgrisar...som tror vi hatar män och som inte tycker att kvinnor skall bemötas med respekt och jämlikhet!!! ;)

I natt sov jag uruselt och under dagen gick jag Miss Förkyld iväg på aktivitetsmässa..och praktikmässa...på AF...
Fick det jag ville göra.efter alla turer mellan handläggare och coucher .så det var bra  :)

Nu skall man göra lite gammalt kvinnogöra ...enligt vissa mansgrisar.... Jag skall till tvättstugan.. Ha en bra kväll!


Helgrapport

Publicerat: 2010-08-30 kl. 18:58:05
Hösten kom :(

Förkyld :(

Hängde med en kompis ut, att man ska bli som mest partysugen när man inte kan, skumt va!

Böt ut ett ödsligt Ritz i Lördags mot ett fullt Villa Strömpis, tycker lite synd om Ritz!

Pratade nog lite för mycket med D och M där hehe men annars var det bra drag på Strömpis!

Köpte Pizza på Palette...och traskade sedan hem.

En våldtäktsman härjade på Monday Bar kryssen i helgen, :( men jag hade velat åka ändå. Trist när det börjar komma idioter  som inte åker för ravemusiken och clubwear stilen....som tror att det är som en vanlig grisig ålandskryss :(



Sen har ja inte gjort så mycket mer... imorgon är FI på Stortorget ...får klä mig varmt för det kan man ju inte missa!

FI i Örebro 31/8

Publicerat: 2010-08-28 kl. 13:25:28
På Tisdag den 31 augusti kommer FI att finnas på Stortorget i Örebro mellan klockan 11.00 och 13.00

BE THERE OR BE SQUARE!

Till unga mamman som tycker 40=gubbe

Publicerat: 2010-08-27 kl. 22:43:29
För det första skriver jag rent allmänt i min blogg så du behöver ej ta åt dig.
Nu e det så här att jag vill inte ha en sk gubbe runt 40 då denna sk gubbe är en riktig krogplayer och knullar med dubbelt så unga småflickor. Det tycker jag är äckligt!
Nej ni kommer ej sitta i fängelse men era liv blir ytterst begränsat då det största ansvaret för ett litet barn står på er själva.  du har ej heller en högskoleutbildning färdig i din ålder, det är ej bra att ha barnvakt för ofta då barnet blir oroligt och känner sig övergiven. Du förkortar din korta ungdomstid och man är bara ung 1 gång.

Skål !

Svar på Kommentar

Publicerat: 2010-08-27 kl. 18:55:10
Unga mammor tror de är redo men sen när väl barnet är fött inser de att de kunde ju ha väntat och killen tröttnar de på, och 6 år är inte ett tecken på att det är den rätte, snarare ett tecken på att man är rädd för att vara ensam i så unga år är det tragiskt att inte våga dejta runt lite....
Många är inte ens barnkära och ser det som en bekräftelse för att duga bland sina vänner ---istället för att lära känna nya människor , många unga pappor ser barn som nya skrytprylen och lägger över allt ansvar på mamman !

Män som hatar singelkvinnor

Publicerat: 2010-08-26 kl. 17:10:00
verkar det finnas gott om, trots att vi nu befinner oss i 2000 talet då de borde lärt sig att spisen klarar även en man att handskas med...och att kärnfamiljen fått konkurrans av andra livsstilar...än just kärnfamiljen,
Jag kan minnas när jag konfrontera abortmotståndarna på Våghustorget.... den som skrek högst om abort förbud var en MAN..... jag frågade vad skulle du tycka om din syster vart våldtagen.... ..han sa han skulle bryta med sin syster om hon gjorde abort.... jaja en stenåldersman går ju inte att prata med så jag gick vidare.... Varför är det män som verkar hata kvinnor och leva kvar i 50talet ...som skriker högst ...??? skolka de från hemkunskapen och är nu rädda för att svälta ihjäl och att jorden skall avbefolkas????  stackars karlar säger jag bara....det finns tillräckligt många föräldralösa ungar så man borde adoptera mera istället för och skaffa egna! Tur att man INTE har en sån där kvinnofientlig karl hemma som bara tycker man ska stå vid spisen och skaffa barn.

Ikväll är det konsert på Harrys , kanske ska jag trotsa hostan o gå dit. Harrys brukar va bäst på Torsdagar!

Jag är singel och fri att göra som jag vill

Publicerat: 2010-08-25 kl. 14:32:06
Jag har nog inte fattat det än vilket avundsjukt tillstånd av många jag befinner mig i. Den totala friheten att bara ha sig själv egentligen att tänka på och i dessa tuffa tider är det ju bäst!
Jag blev ingen ung mamma  med första bästa (fel) man , jag kan fortfarande ge mig ut o resa och göra som jag vill ...och just denna dag kan det inte kännas bättre :)

Nu kan jag dö

Publicerat: 2010-08-20 kl. 21:27:50

Har lämnat spår för eftervärlden ;) haha

Dominoeffekten dvs grupptryck

Publicerat: 2010-08-20 kl. 13:43:04

För några dagar sedan tog Nerikes Allehanda upp fenomenet. Något man eg tycker vuxna skall vuxit ifrån.
Tyvärr hittar jag ej artikeln längre så jag kan länka.
I artikeln stod det att alla gifta par fick se upp nu efter semestrarna då många ansöker om skilsmässa för om man hade vänner som skilde sig var risken stor att några skulle följa efter  så att säga....

Vad tycker ni är värst? De som skiljer sig för att vännerna gör det eller de som skaffar barn för att vännerna gör det????  Jag har en känsla av att denna grupptryckgrupp är de som gör både och!


Det börjar ljusna!

Publicerat: 2010-08-17 kl. 23:19:00
Idag var jag hos en kompis och prata . blev tillfrågad om att hänga med till Norge och börja jobba! Varför sitter vi här Åsa sa han, vi är båda singlar och fria som fågeln... så vi kan ju bara sticka. Man får ju bra betalt även för skitjobb..hade en granntant som även jobbar som sjuksköterska där och de tjänar dubbelt så mycket som en på usö skulle vara ett perfekt miljöombyte som jag behöver just nu....känns som man börjar se ett ljus i tunneln :)

Stalking

Publicerat: 2010-08-15 kl. 23:43:30
Har ni varit med om stalkers ni som bloggar??? Det har jag, någon Messersmith som inte tycker 30+ krogar borde finnas... och som inte tycker att man kan vara singel och gå på krogen efter typ 20 :S
Denna Messersmith har stenkoll på när jag skriver inlägg ...det kommer kommentarer bara sekunder efteråt..
Hur kan det komma sig, sitter han/hon framför datorn dygnet runt...och har mig som största intresse? OK jag tar åt mig och blir smickrad isåfall men du gör det på ett väldigt skumt sätt....!!!

Börja om från början börja om på nytt???

Publicerat: 2010-08-15 kl. 20:13:11
På väg hem från Stockholm insåg jag att jag nog skulle må bra av och blanda upp min umgängeskrets lite...om jag ska trivas i Lilla Örebro, men hur lätt är det??? När det känns som det bara finns tre kategorier i den här stan, krogfolk, barnfamiljer, och religösa... Jag har ju inga barn och jag vill inte bli religös...är jag då dömd till att hänga på krogen varje helg hela livet...??

ok jag har kanske råkat ut för de största rötägg som finns , de ...som springer efter över 20 år yngre plastiga lammkött leker "stekare"och sover med slitz under kudden...typ fast de snart närmar sig 50  inte kan prata vardag ,  och de som är otrogna !

Under ett år fick jag höra av en av dem så många skällsord om kvinnor så jag lätt kan få ihop till en pocket känns det som...Sorgligt nog är dessa krogfolk de mest omsvärmade :S....krogen är kul....men Örebro är en liten stad...och krogarna är inte många det känns som alla varit med alla och att alla vet allt om alla...:S

Jag skulle vilja hitta ett umgänge där samtalen blir lite djupare , vardagliga , och där tjejer inte måste se ut som barbies för att kunna visa sig på stan med...!
Visst har jag vänner som jag kan prata mer djupt och seriöst med och dem är jag mycket rädd om
men jag skulle gärna se att de blir fler...gärna mer seriösa  mogna killar skulle jag vilja träffa...

Livet går vidare

Publicerat: 2010-08-09 kl. 11:58:10
Måndag igen ...och nu känns det allt som sommaren e på väg bort....kort men intensiv  kan man säga den blev.
Örebrofesten var ett SKÄMT... bara ett tält med svindyr entrè och dyr mat och dryck. Kändaste artisten ..va de andra överhuvudtaget kända..?? Jan Johansen...som uppträdde på torsdagen enda kvällen jag var inne 
på området stackarn hangbanga inför ett halvtomt tält...med stela frusna örebroare/svenskar som inte kan ha kul utan att supa sig dyngraka......

I Lördags var jag på Harrys .. det var kul de har både 25+ och 30+ nu 30+ första lördagen varje månad..kul för dem som inte orkar gå ut till Strömpis fredagar ......
det blev sådär när en viss karl kom dit, haha han såg mig och jag såg honom vid entren, vi båda gjorde väl vårt bästa att låtsas som ingenting... Han borde skämmas så som han uppfört sig !

Ev blir jag sthlmare till hösten :) Om jag svarar JA och får tag i ett rum.. eller billig lya och någon som kan ta min här i lilla Örebro. Lite stressigt att hinna med det på tre veckor???
Känns som jag behöver ett miljöombyte ... man kan inte gå på stan utan att man träffar nån man känner igen och inom krogvärlden känns det som alla ligger med alla.!



































Slottsfesten 2010...fest i 4 dagar i Örebro

Publicerat: 2010-08-05 kl. 02:35:17
bild:www.na.se

Idag inleddes Slottsfesten på Stortorget....det innebär typ att man sitter i tält och äter av restaurangernas mat och  lyssnar på artister ...och dricker öl ur plastmugg.... inte så märkvärdigt...men SOMRIGT och det är ju det som räknas... allafall för mig...Idag slocknade jag direkt när jag kom hem ...så det får bli tre dagars för mig istället ...

Fått höra att jag skall hålla mig undan en viss person...som om jag inte gjorde det redan ;) men jag tycker faktiskt alla tjejer har rätt att få reda på otrohet även om det nu skulle va någon du inte gillar....och det var ju inte jag som varit otrogen ...det skulle jag ALDRIG va mot någon jag älskar, Jag tycker all otrohet eller misstanke om otrohet skall avslöjas ! 

Crash! Boom! Bang!

Publicerat: 2010-08-02 kl. 03:23:06


Vet ni vad det är ingen skillnad på krogfolk och bönder som sällan går ut..de kan va players allihop. Minns ni Tivedskillen jag skrev om tidigare??? Han ringde mig , messa och ville träffas i över en vecka , men sedan då dagen var inne så ställde han in, Han har ljugit om att han var bortrest och ville inte ha nåt förhållande just nu..
Jag ångrar att jag slösade sms och samtal på denna oseriösa lögnare , men iofs var han så dum så han slösat detsamma på mig fast han inte ville nåt, IDIOT!