Så här ligger det till

Publicerat: 2010-10-29 kl. 19:50:59
Ser ut att bli en bra helg skönt det lite deppig över att syrran tagit bort mig som vän på facebook, men hon har blivit så lillgammalt familjär igen pga av sin graviditet. Jag snackar dock inte skit om unga barnfamiljer så länge de inte snackar skit om vuxet singelliv ....och jag har absolut inte snacka...t skit om henne ...men hon tar åt sig......hmmm hormonspöken i halloweentider också????

Svar på kommentar : ok jag har såklart snackat skit om unga barnfamiljer som snackat skit om vuxet singelliv
Det är bevisat att framförallt svenska män inte e mogna för barn före 30 , jag tycker det är tragiskt med unga barnfamiljer , som blir bittra.jag har själv träffat de som när de blivit vuxna ångrar sig att de inte levde ut själva först eller ställde upp och föll för grupptryck bara för att den ena partnern ville ex. Tycker det är tragiskt med alla som ser barn som sin nya skrytpryl!


Mitt liv just nu

Publicerat: 2010-10-27 kl. 17:30:34

Mitt senaste Tradera fynd!


Till Undrande

Publicerat: 2010-10-26 kl. 17:10:09
Jag är ledsen att göra dig besviken, men krogen tillhör faktiskt vuxenlivet :) I Örebro finns det nämligen 2 nattklubbar som har 30+ som lägsta åldergräns , även många pubar har en medelålder på över 30 + Strömpis har även 30 på somrarna dock ej nu under hösten då de sänkt till 25+.!!!! 

Till Courtney Tack för ditt stöd,  Det är synd om alla bittra hemmanissar som förstört sin ungdom/sitt liv!

den där "Undrande" var säkert en sånn där som tror krogen bara är till för att " ta första bästa" Att krogen/puben ses som en social mötesplats där man även kan dansa verkar inte " Undrande" förstå  trots att han/hon anser sig vara vuxen ... så många som inte verkar ha läst psykologi och ännu mindre tänker efter själva

tragiskt!

Kram på dig !

Svar på Kommentar

Publicerat: 2010-10-25 kl. 11:36:12
Jag känner många med barn,. men det är krogfolk , jag hatar ingen som är öppensinnad och som kan acceptera att det finns vuxna singlar som INTE bara vill snacka barn hela dagarna....Gillar inte folk som klagar på vuxna singlar och ska analysera varför inte ALLA vill ha barn...det e smartast att avstå.... världen är tillräckligt farlig nu och alla är faktiskt inte barnkära!
Att dessutom tycka att man skall skaffa barn till denna våldsamma värld är egoistiskt, man borde adoptera mer istället!

Byhålan Örebro

Publicerat: 2010-10-23 kl. 23:07:00

Igår kväll var jag och en kompis på bio vi såg Himlen är oskyldigt blå... Och nu kommer jag till rubriken!!
Har ni hamnat mellan ert sällskap och ett gammalt X på bio nån gång????
Det gjorde jag!!!! Vi båda gjorde vårt bästa för och inte låtsas om något, han i sin tur hade ju hamnat brevid sitt X och sin nya flickvän och såg rätt besvärad ut haha :P Pinsam tystnad .
Byhålavarning verkligen Urtrist!!

Idag har jag varit på långpromenad och hamna lite vilse , så nån riktig byhåla är ju inte stan inte...men men jag däckade när jag kom hem så det var den lördagkvällen, nästa helg är det Halloween och maskeradparty KUL :)

Förövrigt så är jag inne i en sånn där period igen då hjärtat säger JA JA JA och hjärnan NEJ NEJ NEJ En viss karl har börjat höra av sig igen
Men  hålls på sträckbänken ett bra tag till, säger man så...då man ska spela svår??? :P

 Jävla AS nu har han gjort mig kär igen ;)

Kram på Er


Dagen stora Blogg snackis !

Publicerat: 2010-10-21 kl. 12:11:52
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article7993059.ab Blondinbella , den yngsta(?) karriärist bloggerskan , 20 år idag har separerat från sin pojkvän Nils sen tre år tillbaka... Inga spekulationer vill hon att vi ska ha , men jag tror många gissar på att ungdomstiden framför henne och utbildningen lockade mer , och det är ju bra... Innan var vi nog många som tyckte Blondinbella låg i riskzonen för att vara lillgammal , och det blev hon påmind om, så nu verkar det som hon själv insåg det med. Smart tjej , En kille skall aldrig bli viktigare än skolan/jobb.

Har just nu lunchrast på jobbet och bredvid mig står en stor pumpa som jag fick av H , den skall jag ha på uteplatsen... har aldrig ätit pumpa ..någon som har några goda recept?
Imorgon åker P till Barcelona med 12 killkompisar ..värsta grabbresan :P  ..de ska fira en kompis som fyller 30, kompisen anar inget :P Skulle med behöva ett avbrott från svensk hösten :P Men jag behöver ju ingen karl för att kunna ha kul :)

Nöjd svensk

Publicerat: 2010-10-20 kl. 00:08:24
http://www.sida.se/OmVarlden/Varlden/Briefing/Varldens-mest-kvinnofientliga-lander/

Varför biståndsarbete? Ovan länk har ni svaret. även om jag nu ej tänkt åka till ovan länder då då jag anser det är för farligtJag vill rikta in mig på funktionshindrades situation i sydamerika och öst europa. Då de ff anses som en börda Av ovan info får man väl va glad över att man är svensk kvinna även om inte familjefrågan vill släppa taget om oss  heller..lever i en drömvärld i jämförelse. 95 miljoner kvinnor får inte ens lära sig läsa och skriva för att män tycker vi ska endast skaffa en massa ungar! HEMSKT Obildade människor är det farligaste som finns!

Fick länken av P , han blir inte rädd för mig  när jag säger att jag är feminist, han backar inte, han verkar tvärtom tycka det är kul och ger mig förslag om ämnen att debattera / upplysa om som ovan länk. Bra kille den där P :)


Nöjd Örebroare

Publicerat: 2010-10-19 kl. 12:10:27

Just nu är jag väldigt nöjd med att tillhöra Örebro Kommun annars hade kursen Visma lön kostat 6000kr !!



Men till våren har jag sökt utlandstjänster som biståndsarbetare , i Örebro vill man ju inte stanna för evigt!


Så J*la trött på bloggstalkern

Publicerat: 2010-10-17 kl. 21:32:35
som ska vrida och vända på allt jag skriver, va f*n är jag hemma en helg för att jag vill vänta till löning är jag INTE en typisk lillgammal hemmanisse!
Förresten var jag ju faktiskt hos en kompis så hemma själv satt jag ju inte heller.
Dessutom så verkar bloggstalkern Messersmith och förövrigt ganska många i samhället sitta fast i gamla sociala föreställningar om att ALLA vill och skall skaffa barn!
Tragiskt! Säger det för sista gången, hoppas jag! JAG SKA INTE HA NÅGRA UNGAR!

Min erfarenhet är att de som klagar på barnfria är de som helst av allt bara vill komma från "fängelset" ( villan , familjen, frugan/mannen slippa "skiten"  ( skrikiga ungarna och ansvaret )

Så många gånger som man fått leka "kurator" på krogen åt alla dessa män som råkat rymma ut för en helg ...tycker synd om dem som måste låtsas leka "fina familjen" ...hemskt :(




Svar på kommentar till inlägget STOPP

Publicerat: 2010-10-17 kl. 15:40:24
Japp jag vet vad grupptryck är, jag kommer från en liten småstad på gränsen till byhåla där man inte får sticka ut , gå sin egen väg , även i vuxenlivet måste man göra som alla andra ex skaffa barn för att kunna umgås som "förr" Tom Polisen pratar ju nu om en dominoeffekt dvs grupptryck. Såklart det är sjuka människor från början allihop men som nu känner ett grupptryck och "härmas"



För övrigt så hade jag nog besöksrekord denna vecka till bloggen 306 nu senast jag kollade :)
Kul ...ska verkligen försöka fixa till nya mobilen så man kan ta lite mer bilder och ladda upp här med. Va på filmkväll hos P igår också, Vi såg Wallander Dödsängeln, va bra tycker jag
De flesta Wallander har varit bra. Längtar till löning så man kan gå ut igen.

Ha det bra


STOPP

Publicerat: 2010-10-17 kl. 09:48:01
Nu får det va slut med alla våldtäkter på stan, Jag som gillar och gå ut och dansa på krogen ( och alla andra tjejer) vill inte behöva vara rädda när vi går hem om nätterna..
Gripandet av denna serievåldtäktsman har nu startat nån slags grupptrycksvåg av överfall utomhus,Enligt polisen kan det röra sig om en person som försöker kopiera tillvägagångssättet ( Källa :Expressen.se) Ang Tybbleöverfallet i veckan
Det är inte coolt med grupptryck och det är inte coolt att ta efter en våldtäktsman.  Senaste våldtäktsmannen på Gamla gatan har dock ett bra signalement. Någon måste ju ha sett han  på den där Wasp konserten. Kanske Sivert Öholms präktiga program inte hade helt fel 82 då han ansåg att Wasp förstörde ungdomarnas framtid, en 40 åring som bet av en vakts öra och sedan en våldtäkt av en man iförd hårdrocksklädsel. så anamma allafall några den olämpliga satanist/kanibal stilen ! :S

Inte en gång till

Publicerat: 2010-10-14 kl. 10:34:23
I morse skedde ett nytt våldtäktsförsök denna gång nere vid Universitetet ungefär i en stadsdel som kallas Tybble. Äckligt med alla våldtäktsmän, detta va enligt 25 åringen en äldre gubbe. Vad ska man göra åt dessa Dr Jykell and Mr hyde psykopater ( Hagamannen ex var ju också en vanlig svensson utan kriminell bakgrund) eller sluskgubbar som typ tror sig vara jämnåriga 25 ?

Och vad är det för förälder som låter en "morfar" som aldrig sett sitt barnbarn hämta på dagis ensam och som då tog "fel" barnbarn !?  Och skulle inte personalen ställt lite motfrågor? Hur är det ställt med utbildningen på Örebros förskolor?  Tur att man inte har barn.

Förövrigt så va ja utböling några timmar i tisdags, jag besökte Kumla . För och besöka min gravida lillasyster ( nr 2 på g ) sen min 94 åriga farfar för han börjar bli dålig. Han började prata om en tjej som va jämnårig som minsann va gift nu.

Men annars så gick det smärtfritt och inget tjafs under det här Kumlabesöket!
Men borta bra hemma bäst kan man känna ibland ( när man är vuxensingel i grupptrycksKumla)

På bussen hem till Örebro tog jag mig en rejäl funderare vad jag gjort för fel för de senaste fyra åren har jag bara råkat ut för falska players och en 40åring som bodde hemma.

Barn är INTE aktuellt. Men det vore trevligt att träffa en stabil, seriös, jordnära, vardagslivs kille i samma ålder...eller har jag hängt med ytliga "vi tror vi e 20 hela livet players" för länge så de mogna  seriösa vardagslivskillarna redan är upptagna???

Nya tider

Publicerat: 2010-10-14 kl. 02:05:05

Måste hända nåt nytt i mitt liv, bort från sömniga småstäder , vill bo resterande liv i en aktiv storstad, helst utomlands ex min kompis moster, men då måste man ju tänka på språket med! Men min kompis moster gick in för det 100% och memorera allt och kollade på kroppspråket , Italienarnas andra språk ;)

I Örebro är jag född och jag hittar nästan överallt men Örebro har blivit kallt ;)

när det dessutom bott en våldtäktsman på samma gata  som en själv.
En dubbelpersonlighetstyp "Dr Jykell och Mr hyde"  så blir man rädd då det garanterat finns fler av dem där ute !

Verkar vara en trevlig man allafall som jobbar i personalrestaurangen , idag fick ja fylla i namn och telefonnummer på en lapp för och gynna honom sa han , vet inte va han mena med det, men jag fick dagens lunch och sallad för 49 kr istället för 70 kr som ord.pris är :) Alltid god mat också och BRA sallad. Har varit dösugen på oliver senaste tiden så jag har öst i halva lådan full mums :)



 Är förövrigt INTE nöjd med Xperias fotokvalité , känns lockande att köpa en begagnad z710i den tycker jag haft bäst kamera  , tyvärr tappade jag den då jag och M tog oss en rejäl barrunda för 2 år sen! :(


Experterna talar

Publicerat: 2010-10-13 kl. 19:01:43
Idag var jag hos BM på Skebäck , Hon sa att hon hade träffat fler som inte ville ha barn , alla sorters åsikter stötte hon på.  Hon hade såklart märkt att fler lever mer singelliv idag och att många inte stadgar sig förrän 35-40 om de nu ville göra det.  Att man inte bara tar första bästa! Hon tyckte inte att jag skulle ta åt mig av inskränkta lantisars skitsnack om ensamstående barnfria vuxna , Hon tyckte ff jag var ung :)

Sen såg jag i kvällspressen att en expert trodde folk kommer sluta behandla sina barn som dockor, det lät ju toppen!

Civilkurage 2

Publicerat: 2010-10-13 kl. 03:05:13
I detta inlägg får jag lägga krutet på annat än grupptrycksbarn , grupptrycksmammor och insnöade människor som tycker barn är hela meningen med livet.

Jag vill tacka den människa som kunde tipsa polisen vem den ena av gatu våldtäktsmännen var!
Han greps på min gata mitt emot mig , där hans mamma bor. Jag har även sett en bild på honom.
Han ser ut som ett exempel av en " white trash" socfall och bitter "skinhead" typ, en sådan som har Liguid i Örebro som " Världens bästa bar" fast det drivs av två syrianska bröder!

Jag tycker han ser bekant ut , men jag kan inte säkert säga att jag mött honom, och tur var väl det!

Civilkurage

Publicerat: 2010-10-11 kl. 17:27:48
känner på mig att vi kommer få gå nån kurs i konflikthantering snart på "jobbet"
Har börjat en ny snubbe av sura sorten , kanske 1 månad gammal som inte vill prata med oss andra sitter i ett hörn hela dagarna . Ville inte följa med på jobbmässan imorgon heller! Fast vi andra ska dit.

MEN.. förra veckan hävde han plötsligt ur sig från sitt hörn att han inte tålde tjejen stationerad bredvid mig.
Då har han  inte ens velat prata med oss andra och inte velat lära känna henne

Jag talade högt om att jag tyckte han var dryg och orättvis mot henne då han inte ens försökt lära känna henne, Finns inget värre än folk som är ser ner på andra fast de inte ens vet deras åsikter , uppförande eller ens försökt inleda ett samtal. Usch för "översittare" och pessimister! 

Allafall jag berättade för chefen vad jag gjort och att jag tror den nya snubben är sur på mig!
Han verkar vara en sånn där riktigt bortskämd pappas pojke som det ALLTID är mest synd om och som alltid ska få den bästa lösningen, som just idag verkar va att inte behöva gå på jobbmässan imorgon med oss andra!

Jag står för att jag ibland säger vad jag tycker för ofta och det kan såra folk men jag gör det sällan om det inte finns en anledning ...och just denna gång anser jag att det var civilkurage !


Till Anonym 1 och kanske 2?

Publicerat: 2010-10-11 kl. 17:14:22
Hej ! Nej om du läser vad jag skrev så skriver jag inte att ALLA som minns saker från skoltiden är socfall, såklart folk minns MEN de som nostalgiserar sig kvar i grundskoletiden OFTA är dem som inte gjort så mycket efter skolan, bilda familj  tidigt exempelvis eller  har tråkigt bittert liv kanske gammal "värsting" och har ånger för att de försökte vara "coola" badboys under skoltiden!

och till en annan eller samma Anonym? Denna blogg handlar om singelliv och om mig och mina krogbesök och annat kul jag gör med vänner som om det stör dig så , varför läsa? Tycker det är hemskt om du redan förväntar dig barnbarn av din dotter. De som ser barn som ALLT här i världen anser jag har en skrytprylssyn på dem för att få uppmärksamhet själva och inte den "äkta"  viljan man bör ha! 

Tycker man att barn är hela meningen med livet har man levt ett stillsamt och tråkigt liv utan något slags ansvar tidigare, man kan va svag som person och faller lätt för grupptryck.

Du bör dig kanske ta dig en ordentlig resa från "landet" bli mer öppensinnad och leva ut själv ,kanske en danskväll på nån 30+ krog :)

Den totala friheten

Publicerat: 2010-10-11 kl. 11:05:48
Singel och kroglivet ...trött på folk som snackar skit om oss som lever det, bittra jävlar är vad ni är!!
Jag kommer allafall va en snäll och lycklig pensionär som kommer sitta med ett smile på läpparna och prata om alla roliga utgångar och människor man träffade och skratta åt hemmanissarnas amatörbesök på ex Ritz 30 + riktigt komiskt att se faktiskt ibland...eller tragiskt

Folk som lever kvar i skoltiden är ALLTID losers ofta socfall , vi kanske ses när ni söker bidrag i framtiden eller hamnat i vårdnadstvist med frugan/maken som var er första ( inte bästa) pojkvän/flickvän !

Svar på kommentar: Till Undrande , man ska slappna av och hänga med och våga... i vadå? Antar att du syftar på att bli ihop med någon? Japp såklart det är kul det håller jag med om,   OM man blir kär och det känns "rätt" ja ! Inte bara ta nån för att ha nån...som du gjort?

Ciao

Lördagsmums

Publicerat: 2010-10-10 kl. 17:19:36
Kvällen började med att jag åkte hem till en killkompis där bjöds det på hemmagjord pizza , god var den.

Sen åkte vi till Stallycktan och tog några öl, och sen hamna vi på Harrys sista timmen . Har alltid haft kul om jag kommit sista timmen till Harrys  kanske för att man känner sig kunna ha skoj och va säker då andra sitter löst ;) Även om jag föredrar komma till en krog tidigare. Vart ingen bild från Harrys då de nya touchmobilerna verkar ha batteri från mobilens stenålder :(

En trevlig Lördagkväll :)




Stallycktan

Vad är grupptryck? Varför hatar jag det? Här får du svaret!

Publicerat: 2010-10-09 kl. 17:48:20

Grupptryck

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Grupptryck avser människors, vanligen ungdomars, sociala tryck på varandra, till exempel inom en kompisgrupp. Påverkan rör sig då om att influera någon att till exempel pröva tobak, andra droger eller något beteende som vanligtvis betraktas som negativt. Förekomsten av grupptryck brukar betraktas som en förutsättning för att mobbning ska kunna fortgå; individerna i den tysta massan som inte själva mobbar fortsätter att vara tysta av rädsla för att själva hamna i en utsatt position eller förlora privilegier.



Ett socialt tryck att anpassa sig till omgivningen finns dock i alla generationer, till exempel vad gäller kläder, beteende, intressen m.m. *(här kan grupptrycksbarn räknas in) Oftast sker anpassningen till gruppen helt omedvetet.


*(Tur att jag är stark,medveten och självständig då :)  )



Genomgångar av attentatsutförares bakgrunder vid terrordåd i bl.a. Israel visar att det snarare än till exempel religion, självmordsbenägenhet eller psykisk sjukdom handlar om gruppbeteende och nationalism. Förintelsen är ett allvarligt exempel på följderna av grupptryck.

Ett berömt experiment, "Asch's experiment" visar att 80 procent av alla människor kan förmås att peka ut två linjer - med avsevärd längdskillnad - som lika långa, genom att alla andra i gruppen gör det.

*egna kommentarer


Första bilden med Xperia

Publicerat: 2010-10-09 kl. 01:32:40

Har varit hemma hos en väninna Carro , vi snackade typ skit  , höll oss nyktra , planerade kryssning och kollade på Idol, fanns inget vettigare på TV en fredag upptäckte jag , Tur att man brukar gå ut på krogen fredagar!!! Räkna med fler mobila uppdateringar med mig och min nya mobil här på bloggen i fortsättningen. Denna bild blev lite suddig men glömde blixten , hoppas det blir bättre än så där, köpte Xperia för den ska tydligen va bäst i test när det gäller kameran hos 3.
 Imorgon krogen Harrys om jag mår bättre :)

Svar på Kommentar från Nöjd

Publicerat: 2010-10-08 kl. 18:19:20

32 är INTE sent att skaffa 1:a barnet...snarare så att det är den vanligaste åldern nu bland de som känner att de vill ha barn och har ett seriöst förhållande. 32år är medelåldern i Sthlm för 1:A barnet i Stockholm för kvinnor den är 34år för män. i innerstaden nämre 40 än 30 och rikssnittet ligger på 30,5år för kvinnor och 31, 5 år för män (2009)  Vet ej om du är kvinna eller man, Om du är kvinna då tycker jag synd om dig som föll för grupptrycket ( eftersom du tyckt barn förstörde ditt liv) Om du är man tycker jag synd om dig som råkade göra en kvinna gravid så du måste spela ett skådespel.

Tycker dessutom det är själviskt att skaffa barn till denna farliga värld vi lever i. Men vissa måste ju tydligen ha barn som skrytprylar i bekantskapskretsen

JAG ÄR INTE BARNKÄR SÅ JAG SKA EJ HA NÅGRA UNGAR!

Tack och Hej Trevlig helg!


Ladies night med ny 3mobil

Publicerat: 2010-10-08 kl. 09:46:01
När jag var och hämtade ut min nya mobil Sony Ericsson Xperia så fick jag två gratisbiljetter till Ladies Night i Conventum Lördag 13 november. Det var shysst tycker jag även om jag inte är så förtjust i själva upplägget att det ska anspelas på sex hela tiden eller har dessa karlar som personliga favoriter utseendemässigt. Den snyggaste hade solglasögon på 3 påsen och han vet jag inte ens vem det är.. MEN det är inte pga av sånn där pinsam sexistisk show jag går dit utan det är för själva minglet och festen såklart :)

Kan någon berätta för mig vem han i solglasögon är????

Äntligen

Publicerat: 2010-10-06 kl. 14:44:30

Här kommer trailern till Sex and the City 2, Favoritscenen är nog när Samantha slänger kondomer runt de inskränkta araberna jag skratta så jag knappt fick luft inne på bion!

Sex and the City 2 har (laglig) dvd premiär i December.... Då ska jag och en tjejkompis sitta bänkade en hel kväll i singellivs maraton...iofs har hon kille /sambo men hon är ingen insskränkt 50tals lantis så hon kan umgås med mig för det :)
Samantha Jones är min förebild och favorit i Sex and the City, stark, frigjord och självständig 50 + singel !

Skulle aldrig säga grattis till unga mödrar under 27 (medelåldern 30,5) det är en tragedi att förlora förkorta sin fria ungdomsperiod när man kan göra så mycket annat!  Unga mammor är inte mogna att inse att de är FÖR unga förrän det är försent!!!
Undersökningar har visat att många egentligen bara söker bekräftelse eller vill försöka behålla killen...en kille som ofta inte är den shysstaste i stan direkt! och grupptryck. 
Hur många känner ni som skaffade barn tidigt som fortfarande håller ihop ? Inte många eller hur???


En avstickare

Publicerat: 2010-10-04 kl. 10:25:24



http://www.villastrompis.se


Har jag nog alltid varit, vägrar falla för grupptryck i alla slags sammanhang... I Lördags gjorde jag även en avstickare till Strömpis istället för Harrys dit några vänner skulle gå som vanligt...Jag gick till Strömpis med Petri och hans vän Daniel. Det va ett tag sen jag var på Strömpis och jag måste säga att jag faktiskt tycker Strömpis slår Ritz( i gamla badhuset) i både upprustning och trevlig atmosfär...dock är det ju 30+på Ritz fredagar..och endast typ 25-26 åringar på Strömpis jämt...så jag kände mig något gammal på Strömpis , tur att man har några vänner bakom barerna också att slänga lite käft med ;)
Strömpis ska även bygga en Icebar typ sånn som ishotellet i trädgården...det ska bli intressant och ett kul inslag faktiskt så ett besök på Strömpis blir det nog allafall igen...dock fick jag ågren över att jag hamnade på efterfest i Gällersta utan varken pengar på mobilen eller kontanter att ta mig hemåt... Sånt är man ju alldeles för gammal för ...men men det var hos en gammal klasskompis från högstadiet... så fick väl för mig att göra en klassåterträff a la 90 tal igen :S

I väntans tider

Publicerat: 2010-10-02 kl. 01:24:31





Idag var det lite snack om att jag och en kompis skulle gå till ovan bild gamla stammiskrogen Björnis , numera Molly bar ! Jag stod på listan och nån Magnus tror ja han hette lova att fixa nåt extra om jag kom dit :) 
har faktiskt ingen aning om vem den där Magnus kan vara skall bli intressant och se...men det får bli en annan helg för min vän kändes sig sjuk...så vi hade filmkväll och dela på en flaska rosé istället. trevligt det med:)


Den 6 oktober kan jag förlänga mitt mobilabbonemang och kan därmed hämta ut denna fina dyrgrip Iphone 4 eller någon annan touchmobil... Jag tror inte jag skall ha nån Iphone utan det blir en med bättre kamera...och då har Sony Ericssons varit bäst i test.



Om ca 10 dagar blir jag med nya brillor från Smarteyes.. Billigt men fruktansvärd dålig service och oproffsigt bemötande ..men man får väl trevligt  bemötande efter hur mycket man betalar antar jag..sägs det ju allafall i sammanhang  ... tror inte jag går tillbaks dit mer igen.


sen så skall man bli moster igen också. Och om det inte vore för vissa gamla inskränkta lantisar som tycker kärnfamiljen är bäst  hade jag kunnat glädjas mer åt det ...för nu fattade jag varför det har varit sånn otrevlig attityd mot mig och vuxna singlar senaste tiden...och som vanligt så får jag reda på allt sist!

Goodbye säger jag!