Bra bra BRA!!! Etikett för barnfamiljer, i GP:

Publicerat: 2011-08-20 kl. 16:31:58


Nej tack:
* Amma offentligt
* Byta blöja på kafébordet
...* Gå i bredd med barnvagnarna på den trånga trottoaren
* Kissa utomhus
* Prata i mobil medan barnet sitter och skriker i barnvagnen

Ja tack:
* Vänligt tillrättavisa barn som är gäster hos dig
* Säga till föräldrar som har barn som stör på kaféet
* Ta med barn på restauranger där barn är välkomna
* Be om en trasa och torka upp om barnet sölar ner golvet/stolen på kaféet

BÄSTA JAG LÄST PÅ LÄNGE :)

Till Stand up inläggets kommenterare

Publicerat: 2011-08-18 kl. 20:53:24
Hej ! Jo jag tycker synd om vår stackars kronprinsessa som tvingas gifta sig och föda barn så länge vi har kvar denna förlegade monarkilag och Kungahuset kvar. Så länge vi har den kvar kommer kronprinsen eller kronprinsessan tvingas gifta sig och skaffa barn för att få en tronarvinge.

Jag tycker synd om alla grupptrycksbarn inte bara de som föds i Kungahuset. En krönikör skrev idag i Aftonbladet att de kanske gick ut med det så tidigt är för att vännerna också ska hinna skaffa barn så mitt svammel ( som vissa utrycker det) om grupptrycksbarn är faktiskt ett välkänt fenomen i samhället. så det är tur att socialen finns för många barn kommer må dåligt när föräldrar tröttnar och skiljer sig.

Vi klagar på andra länder där tvångsäktenskap fortfarande existerar och tvång att bilda familj , så håller svenska kungahuset 2011 på likadant.... skamligt dubbelspel anser jag.

Stand up

Publicerat: 2011-08-17 kl. 17:10:45

Blir Cola ikväll ...ska träffa en arbetsgivare imorrn :) Tycker synd om vår stackars kronprinsessa men mest synd är det om alla grupptrycksbarn som finns i omoderna insnöade miljöer!

Rebublik i Sverige nu!!!