Var det 2010 eller?

Publicerat: 2010-09-29 kl. 14:42:44
Barnlösa KAN faktiskt OCKSÅ va stressade !!!...SÅÅÅÅ less på gnället på barnfria vuxna singlar......vi sitter väl för f*n inte på arslet hela dagarna...vi jobbar och betalar skatt som ni andra,har fritidssysselsättningar, sköter hem och ev trädgård och allt sånt som barnfamiljer också gör!

Snart fredag :)

Publicerat: 2010-09-22 kl. 00:28:10

Känns som världens längsta vecka! På fredag ska vi ut några tjejer på Harrys ...och kanske nån kille med.... tjejkvällar med utgång gillas allafall stort ... can`t wait!


Blogg.se/bloggshoppen

Publicerat: 2010-09-22 kl. 00:25:43
fick jag ett mail om idag. Funkar som Tradera men att man får reklam för sin blogg också :)
Den 6 oktober kan jag förlänga mitt abonnemang hos 3 och då får jag en ny mobil...Ska se till att få den med bäst kamera så jag kan börja lägga upp mer bilder här och ta kort på prylar/kläder jag tänkt lägga ut .....för att samtidigt göra reklam för min Singellivsblogg.. Kul ide blogg.se :)


SORGENS DAG och GLÄDJENS DAG

Publicerat: 2010-09-20 kl. 01:29:41
Ikväll åkte vi 50 år tillbaks i tiden minst...SD har kommit in i riksdagen. Ett parti som inte är för jämlikhet . Som tycker jag som kvinna måste få en karl att vilja ha mig , bli gift och vilja va hemmafru och föda en massa barn. Det enda som räknas i samhället är den helsvenska kärnfamiljen och de ser ner på ensamstående kvinnor som arbetar och invandrare.
De värnar om kärnfamiljen säger de...MEN hur många har inte en förälder som kan vara född i ett annat land?

Jag va på Sicilien i somras... Sverige jaha det ligger ju där uppe i norr sa folk ingen brydde sig exakt om vart det ligger och det har jag alltid fått höra i sydeuropa när man berättat vart man kommer från . Sverige är en flugskit på kartan....så kliv ner från era höga hästar era obildade socfallsbönder som merparten av SD är... Sverige är inte så speciellt som ni verkar tycka.... SKÄMS PÅ ER SOM RÖSTADE PÅ SD... Ni röstade på dagens Hitler !

Lite glädje känner jag allafall för FI som när jag lämnade valvakan hos en kompis uppnått 1,1 procent och tagit platser i Simrishamn kommun!


Förtidsrösta

Publicerat: 2010-09-17 kl. 11:55:25
skall jag göra idag fredag ...för på Söndag kommer jag ha fullt upp med o lägga ut valsedlar i vallokaler.

Tack så mycket Anna för din kommentar :)

Jag kan tyvärr inte gå in på detaljer/nämna namn i min blogg om allt vad jag råkat ut för men att jag har dålig erfarenhet av män och killar under hela mitt liv kan jag skriva under på , senast var ju den där s.k 40+ gubben enligt en läsare som både ljög och träffade en annan yngre modelltyp samtidigt  psyka ner mig totalt med bilder på silikonmodeller till mobilen och sa elaka kommentarer om mig OCH min syster också.
Hon är INTE tjock ...det kan ju ni som vet vem hon är intyga .. ser mycket bra ut i kroppen för och ha varit gravid anser jag!

Helgen blir lugn om det blir som jag planerat, men vem vet kanske står med en öl i handen på nån bar imorrn kväll, har allafall planerat att städa, plugga och följa valet så klart.
Hoppas det blir rött och inte 4 år till med Moderaterna som förstör för folk som redan har det svårt ( ofrivilligt arbetslösa, långtidssjuka etc )

Det närmar sig

Publicerat: 2010-09-15 kl. 14:54:49
Länken nedan är FI valmanifest 2010 och varför skulle jag inte kunna rösta på FI?
Man behöver faktiskt inte va en lesbisk manshatare för och vara med i FI,  ytterst få är faktiskt det.
Partiet har även manliga medlemmar!


http://www.feministisktinitiativ.se/valmanifest_2010.php

Upp och ner ....ner o upp

Publicerat: 2010-09-12 kl. 23:14:21
sprang jag i trappor hela dagen, så om ni fått FI valsedlar kan det va jag som hälsat på!
Tur att man tycker småbarn skriker för mycket och är energitjuvar... för annars orkar man nog inte engagera sig så här politiskt???

Nu ska jag sova.. Godnatt

No Plastic-Barbie

Publicerat: 2010-09-12 kl. 10:08:44
Tjejer ska se ut som tjejer inga jävla barbie dockor finns det en facebookgrupp som heter

Vill ni krossa porridealet, hemmafru idealet, vill ni ha jämlikhet utan diskriminering oavsett kön, etnisk bakgrund, religion, och civilstånd och solidaritet?
Rösta på FI om 1 vecka....eller åtminstone rött , går ju bra att även förtidsrösta!

Idag ska jag hem till medsystern B och hämta valsedlar... :)

Och som svar på kommentar...Nej min syrras gäng skaffar/skaffade ej barn inom en 1 årsperiod så hon föll ej för grupptryck! Hon blev inte med barn så fort de hade varit och kollat på en bebis!

Ha en bra helg!

Det va som jag trodde 2

Publicerat: 2010-09-11 kl. 19:11:03
trevlig och kul spontan kväll på en kvarterspub på väster igår,  fick även höra att en viss person är en sånn person som VILL synas och bli rik alltså en sk golddigger, har jag ju fattat hela tiden!

Har fått ögonfluss så idag och imorgon blir det att vara hemma, kanske besök på VC jouren imorgon.

Nu är jag trött på och va förkyld!

Idag är jag irriterad över

Publicerat: 2010-09-10 kl. 16:54:16

att vi som vågar erkänna att vi INTE vill ha barn och att vi INTE är barnkära blir så ofta illa bemötta av människor som vill ha barn eller som faller för grupptrycket. Många verkar se barnet som en liten gullig skrytpryl och inte människor( speciellt män har jag märkt och läst ) kanske för att de slipper det tyngsta ansvaret i början? 
Jag tror att många som snackar skit om vuxna frivilligt barnlösa  bara föll för grupptryck , är avundsjuka och ångrar sig !

Ikväll är det tal om att vara social på Olearys ! Ska bli skoj!


Värm upp mig Tack!

Publicerat: 2010-09-09 kl. 11:53:39
Nu är det allt dags att ÖBO sätter på värmen i min ungmölya som en gammal granngubbe kallar den ;)
Jag hjälper ju ÖBO så gott jag kan , sjunger i deras kör och betalar min hyra....då kan de väl åtminstone sätta på värmen så man kan gå på golven utan strumpor och slippa sova med kläder på!

Undrande

Publicerat: 2010-09-08 kl. 18:31:52
varför är ensamstående vuxna  så provocerande för par människor trodde ni var lyckliga för annars klagar man väl inte över singlar och singelliv??? ...trodde vi levde i 2000talet och inte i 1800talet!?????

svar på kommentarer

Publicerat: 2010-09-08 kl. 06:32:27

Varför jag fortfarande bor kvar i Örebro ? Därför att utbildningen i Stockholm var mitt 5 handsalternativ och så desperat är jag inte så att jag skulle verkligen hoppa på ett 5handsalternativ!

Jag har aldrig sprungit efter en 10 år äldre karl. skulle aldrig springa efter en karl...desperat är jag inte... hur skulle det se ut. Jag som talar varmt för singellivet , och jämlikhet och de nya tiderna med olika livsstilar än kärnfamiljen ;)

Vad jag har att säga om att singlar skulle hamna mest i konflikt på arbetsplats, låter överdrivet men
vi är  väl vana att klara oss själva och låter inga köra över oss och mobba oss ! Tyvärr är det ju många som känner sig störda över vuxna barnlösa som vågar gå sin egen väg...medans de sitter bittra i villan med frugan och mannen som de inte känner igen längre

Messersmith . Det är dyrt att vara singel...Jag skrev INTE att det var billigt... ska man sluta äta mat , åka bil, köpa busskort menar du bara för att man är singel. Tycker det är ett bra norskt förslag Heja Norge ;)


30+ å singel

Publicerat: 2010-09-06 kl. 14:59:50
Finns det en norsk facebook grupp som heter . Denna kräver att norska regeringen skall införa ett trygghetsbidrag för oss som valt eller icke valt att leva singellivet som vuxna. Priserna i samhället ex hyra el, telefon , busskort, bensinpengar, sänks inte automatiskt bara för singlar!!!
För jämlikhetens skull också så man inte tvingas göra sig i beroendeställning till nån partner som då kan behandla en som skit.

Det är ju tur att 85 norrmän och 1 svensk (jag) allafall har samvetet i behåll och exempelvis inte springer efter dubbelt så gamla karlar enbart för yrkets och plånbokens skull ;)

Förövrigt kan jag informera er om att jag var på Harrys i Lördags 30+kväll ...fick visa leg haha... vakten blev förvånad och sa jag såg ut som 14... :S Ok kanske man varit fjortisfull där inne det har hänt..men se ut som 14 ...det är väl ingen komplimang???

Det va som jag trodde

Publicerat: 2010-09-03 kl. 08:39:31
http://na.se/nyheter/2.2503/1.939095--stan-ar-for-liten-for-alla

Örebro är för litet för alla krogarna/discon ...och jag kan också hålla med om att stan är för liten med 3... 30+ krogar!
Ständigt krig om åldersgränserna... Vilka tror ni kommer konka?
Jag tror Ritz för det blev "gamla Strömpis" när de öppnade med 25 + och Strömpis då hade stängt pga av ägarebyte...sen tror jag även Pitchers ...då Olearys kommit till stan vilket är en mer känd kedja och tydligen sponsrar Ösk ..vilket gör att Ösk supporters går dit... osv. Pitchers har ju mer börjat likna en ungdomsfanclub till personalen :P   Ivy grill and steak ligger väl också rätt pyrt till efter köksnusk skandalen! Gamla Babar och Njuta numera Cadillac bar har jag inte sett enda människa på när ja gått förbi så det kommer nog konka det med.
Virus har väl sina rockers så de klarar sig nog.

Ikväll skall jag ju dock till Anna på vinkväll men imorgon kanske det får bli Harrys då , Harrys får INTE konka....fast det tror jag inte det gör heller.... !

Happy Friday

Publicerat: 2010-09-03 kl. 04:15:56
Ikväll ska jag hem till Anna och dricka vin och käka tapas bricka:)
A och J har separerat och J har flyttat ut! så jag känner på mig att det kommer bli en riktig tjejkväll :)


Andiamo per l´autunno

Publicerat: 2010-09-02 kl. 11:28:57

Därför värmer jag mig och er med några bilder från veckan på Sicilien i Juli, var borta v 27 sen tycker jag sommaren blev kort, det blev kallt här när vi kom hem och det har ju mest regnat sen dess.
Utsikt över Catania från solterassen
Utsikt från min kompis mosters solterass i Catania
Elefanten symboliserar centrum i Catania, varför vet jag ej.

Utsikts torg i byn och den exklusiva turistorten Taormina


Amfiteatern i Taormina

Dinoyssos stenar norr om Catania, ni som läst om grekiska och romerska mytologin kanske minns historien
Amfiteatern i Neapolis staden Siracusa , här levde Santa Lucia!
Här ligger även Dionyssos grotta men kunde ej ladda upp bilder :(
Jag vid ett vattenfall ovan amfiteatern i Neapolis i Siracusa
och turister uppe på vulkanen Etnas sluttningar ! 
Var kallt där så man fick ha jackan med sig. Längst upp behövdes tydligen täckjacka och guide.


Tack för erat stöd

Publicerat: 2010-09-02 kl. 02:27:00
Marie, Anna och Jenny för att ni backar upp och stöttar oss frivilligt barnlösa!
Läste en artikel på Aftonbladet.se/Wendela att vi som vågar vara barnlösa och inte falla för grupptrycket är mer hatade nu än satanister! Har jag tyvärr märkt av speciellt när jag åker till min lilla uppväxtort!
Tragiskt i ett land som Sverige som säger sig vara framstående för ett nytt modernt samhälle.
Jag kan tala om för er att Italien framstås som mer modernt, hela sydeuropa faktiskt.  Där i Sydeuropa finns det så mycket annat att jobba med så barn ses som en bonus INGET man  ska/kan räkna med!

Godnatt Världen!