God fortsättning alla bloggläsare!

Publicerat: 2010-12-27 kl. 21:36:06

Vad gör man som barnfri på Juldagen , jo det blir fest såklart.!
Detta fick jag ( och alla andra julhelgsbesökare) i Julklapp från Harrys, Fribiljett för mig och en vän plus 50 kr rabatt på pub eller varmrätt.!

Tack Harrys!


Vagabond

Publicerat: 2010-12-22 kl. 00:05:03
usch vad jag e trött på folk som lever kvar i gamla tider och tycker att man måste leva i en kärnfamilj. Skaffa barn.  Jag bara väntar på att jag kan dra från Sverige.till en charterort och leva semesterliv sen ska jag jobba som volontär och hjälpa funktionshindrade i Uländer, aldrig mer minusgrader eller snö.. medans de som klagar byter blöjer, torkar bajs, klagar på grannen och låtsas ha kul.... God Jul !!!

Hockeydejt och sista minuten?!!!!

Publicerat: 2010-12-16 kl. 21:49:47

Insnöad i mitt skrivande har jag blivit tyvärr, svårt att hitta inspiration i denna mörka årstid.

Igår var jag allafall på hockey ...som sällskap och där framställde jag mig själv som en bimbo åtminstone när det kom till hockeyreglerna.... hehe ska va tyst nästa gång om jag följer med på hockey.... Blev lite oroad för sveriges framtid när jag var på hockeyn.... och konstaterade att vissa män är som djur...allafall när de går på hockey...Pinsamt ...speciellt då vissa var föräldrar :S

Den tjej som blir ihop med en hockeyhuligan kille kan inte vara frisk i huvudet anser jag!

Sista minuten kollar jag på nu, vem vill inte åka bort till solen??? Var ju på Sicilien nu i sommar och skulle vilja åka till nån grekisk ö nästa år, vart skulle ni vilja åka?

 


I´m alive!!!!

Publicerat: 2010-12-05 kl. 12:08:09
Har varit dålig på blogguppdatering men som ni säkert kan hålla med om är det skönast och hålla sig hemma nuförtiden och värma sig och hoppas på bättre varmare tider !

Förra helgen var jag dock på förfest hos en J på Öster , därefter styrde vi taxin mot Stortorget i snöstormen, några vägrade stå i kö och eftersom värden hade vip på Satin gick de in dit, Jag och Anna tog vårt sunda förnuft till fånga och gick till Harrys och Anna fixa så vi gick före i kön! Bra jobbat Anna :)

I fredags var jag med två killkompisar på Stallycktan och åt mat och tog lite öl och cider, innan hade vi kollat in den enas brorsa lägenhet ...inflyttningsfest med Frimisfjortisar.... haha kände mig gammal :S

Vilket röj, orkar inte hänga med i deras tempo längre, och tur e väl det. En 30+ som dricker som en 20årig barrundafestis kan väl inte kallas annat än alkis??

Idag ska jag på en julmarknad, modevisning i Folkets hus !