Helgrapport av en okänd tjejs dagbok

Publicerat: 2010-06-21 kl. 23:07:49
I fredags åkte jag med "räkbåten" sen gick vi till krogen Strömpis som har 30+ nu på fredagar... det var en av mina bästa kvällar nånsin på Strömpis faktiskt !

I Lördags mådde jag väl som förtjänat efter en kul kväll och bojkottade kronprinsessbröllopet...

Bestämde med syrran vi skulle ses så jag har varit i Kumla och hälsat på vi satte oss på en uteservering av de få som finns och där träffade vi en 51åring ... som var förlovad med en 24 åring.....hmm ja beviset för insnöad håla kan väl inte bli bättre :S
Ta den man får mentaliteten liksom...dumt

Detta om badboys och players..

Publicerat: 2010-06-21 kl. 02:17:00

Till tjejer som står ut med att bli kallade massa öknamn och skällsord och påstår att killen är shysst och att han älskar kvinnor/dig och att han visst respekterar dig...Ni mår psykiskt dåligt och bör söka professionell hjälp ! 

OM han dessutom skulle kunna vara er pappa... försök ha en bra relation till er pappa istället eller acceptera att ni inte fick det stöd ni behövde MEN att ni förtjänar nån jämnårig.....INTE tex en dubbelt så gammal gubbsjuk mansgris som springer efter sina barns åldrar! 

annars så kommer dessa oseriösa "badboys" och "players" alltid få en massa tjejer och förstöra för alla snälla lugna killar som faktiskt borde få träffa tjejer istället !


Mina svar på kommentarer till föregående inlägg

Publicerat: 2010-06-20 kl. 20:10:59
Kronprinsessan tvingades att gifta sig för att hon ville ta med sin pojkvän på offentliga uppdrag och för att få bo under samma tak och skaffa nästa tronarvinge(barn)  för att svenska staten RIKSDAGEN tycker att vi just nu skall fortsätta med  monarki och enligt reglerna får inte de andra barnen göra det innan hon gör det.

Jag tycker de skall få välja livsstil själva ...kunna leva som vi andra som vanliga sambos och inte tvingas skaffa barn bara för att de är monarker! Att hon sen nu gick fram med sin pappa visar att hon inte tar avstånd från arrangerade äktenskap ! Ett kungahus som säger sig vara modernt och värna om utsatta kvinnor och barn världen över ..borde alltså slopat denna gest inom arrangerade äktenskap,  och från den svenska tiden då kvinnor aldrig blev myndiga.

Det är ju rena medeltiden...alltså inget som hör hemma i modern demokratisk tid( Lars Ohlys tycke ...mfl)

Till Messersmith
Äktenskapet var ett arrangerat äktenskap då kungen och regeringen först varit tvungna att godkänna Daniel som hennes blivande make. Att inte få bestämma helt och hållet själv är alltid arrangerat äktenskap.
Du verkar inte så insatt i den svenska Monarkins omoderna upplägg  !

BOJKOTTA TVÅNGSBRÖLLOP

Publicerat: 2010-06-18 kl. 11:25:25
Imorgon hoppas jag att alla som är för ett modernt jämlikt samhälle bojkottar det förlegade tvångsbröllopet mellan kronprinsessan och Daniel Westling.

Lars Ohly är min stora idol just nu som tackade nej till det förlegade tramset och som stod på sig att republik är det bästa för ett jämlikt samhälle... Hoppas det svenska folket röstar för det , åtminstone för de kommande grupptrycksbarnens skull så att nästa kronprins eller prinsessa inte skall tvingas att gifta sig och skaffa barn för att svenska staten har monarki!

Att sen Viktoria inte ens får gå fram i kyrkan själv som 33 åring utan måste ledas fram av sin pappa (Kungen) Det är bara ytterligar ett skäl till att bojkotta tvångsbröllopet...detta härstammar från tiden då kvinnan inte vart myndig och tvingades att gifta sig. !!!!

Sen ska det tydligen vara så att de Kungahuset måste fördöma Islam ...snacka om att kasta sten i eget glashus!!!

SSSB diskriminerar....eller vad kan man kalla det??

Publicerat: 2010-06-16 kl. 16:27:06
Den 1 juli 2010 avskaffas kårobligatoriet i Sverige. I samband med detta har Stockholms studentkårers centralorganisation (SSCO) beslutat om nya regler för dig som står i SSSB:s bostadskö eller bor hos SSSB.

SSSB:s bostadskö och bostäder är från och med den 1 juli 2010 endast till för dig som studerar i Stockholm och är med i en studentkår ansluten till SSCO.

För dig som står i vår bostadskö, pluggar och är kårmedlem sker inga förändringar, utan se till att förnya ditt kårmedlemskap nästa termin och fortsätt samla ködagar precis som vanligt.

Du som inte är kårmedlem, eller inte kan vara medlem för att du inte börjat plugga än, kan fortsätta samla ködagar till och med 31 december 2010. Därefter kan du spara dessa ködagar i upp till 36 månader. Du har möjlighet att börja samla nya ködagar igen om du väljer att gå med i en studentkår "


(Källa sssb.se)

Ok jag har över 1300 köpoäng.... Jag måste alltså bestämma mig i höst för om jag skall lämna timvikarieträsket....som jag riskerar att aldrig kunna ta mig ur om jag blir kvar här i Örebro senast 31 december... jag måste även se till att hitta en ny yrkesväg.... och KOMMA IN på en utbildning ...vilket inte är lätt i Sthlm..... JAG VILL TILL STHLM har alltid velat bo i en storstad!

jag har inte träffat nån mr right eller skaffat barn, jag är singel och fri som en fågel och kan egentligen sticka när som, visserligen så har man ju kvar vännerna men riktiga vänner ska ju stanna kvar oavsett livsval och det finns ju bara 1 storstad i Sverige men som det är nu så kommer vi lantisar bli diskriminerade eftersom vi inte läser vid sthlms universitet och då får det nästan omöjligt att få bostad  :(

Det bästa med Black and White och det sämsta med att jag stanna hemma!

Publicerat: 2010-06-16 kl. 06:22:51


Du är förlåten

Publicerat: 2010-06-16 kl. 05:45:35

 Du kan ringa tidigt, jag vaknar hellre av din röst än av min hemska ringsignal på mobilen ....

Call me!


Livet har sina goda stunder

Publicerat: 2010-06-15 kl. 14:57:54
Räkbåten på fredag med en kompis jobb  , ska bli trevligt :) Hoppas det blir en varm och solig kväll... Räkbåten är verkligen 30+ så det får nog bli att traska in på Harrys efteråt... e ju "bara 25+" där haha.. o ja slipper visa leg där med ;)
Sen nästa vecka skall jag gå och se SATC 2 allafall, hörde att den faktiskt var väldigt öppensinnad och att Samanta fortfarande prata gott om singellivet..:)

bandaget slipper jag på söndag också som det såg ut idag.

Ciao Ciao

Tjejer ska behandlas med respekt och inte som sexobjekt

Publicerat: 2010-06-14 kl. 00:21:46

finns det en grupp på Facebook  jag är med i. Idag var det en ung kille som frågade varför tjejer inte ville ha snälla killar utan bara oseriösa badboys. Jag svarade så gott jag kunde att vi visst vill ha snälla killar men att de tjejer som vill ha badboys är de unga som inte vill ha ett fast förhållande sen vid 25+ då blir det förhoppningsvis lite lättare för dig skrev jag. Det är ju inga oseriösa badboys vi vill ha men tyvärr är det ju personlighetsdragen badboys har som vi tjejer ofta vill ha!  dvs att det händer något, och ledaregenskaperna.
självsäkerheten som gör att man kan känna sig trygg.

Jag har träffat många män i mitt liv. otrevliga,snälla, våldsamma, lugna, players,oskulder,mansgrisar,feminister,morsgrisar som vill bo hemma vid snart 40,oseriösa,seriösa ...tyvärr ytterst få seriösa om det är för att man rört sig mest ute på krogen och bland killar som typ sover med  slitz under kudden kan ju va en bidragande orsak.

Jag har också varit en sån där tjej som killen skrev om jag har hängt med mycket äldre killar män som nästan kunde varit min pappa, jag har varit en sånn som stått ut med att bli kallad dum i huvudet och dylikt och få höra att man helst skall va blondin med plastikbröst , att endast duga som sexobjekt ....men nu är det slut med det !



Att ragga på ICA

Publicerat: 2010-06-13 kl. 13:07:49
smart eller desperat???? Vad tycker ni?
Idag när jag ( äntligen) lyckades ta mig ut själv till ICA så var det en karl som utbrast att han tyckte jag var en underbart vacker kvinna...som ett vackert rådjur tyckte han ....hade han sagt skadeskjutet rådjur hade det ju varit både tragiskt och lite komiskt eller hur ? ;)

Sommaren är kort...det mesta regnar bort!

Publicerat: 2010-06-13 kl. 07:52:06

Det är nästan som höst ute :( ...Jag tog taxi till Vc igår..och höll på att blåsa bort mellan taxin och entrén.
Första helgen på länge som jag tvingades vara hemma, och jag faktiskt ville det. Omläggningen gick bra och det såg bra ut sa sköterskan så nästa omläggning ska jag nog göra  själv hemma.

I fredags morse kom så äntligen det  efterlängtade samtalet men så mycket klokare av det vet jag ej om jag blev ..men men kul att höra att han levde och va kvar i stan allafall :)

Lägger upp lite bilder för en kompis skull på ett urval av mina nyinköpta sommarkläder...som jag hoppas man kommer kunna använda utomhus här hemma snart också.




Top från Rut.mfl /Nelly.com Finns även butik på Marieberg som blivit värt ett besök efter upprustningen ! :)





Blommig klänning från HM ...hmmm lite 90talsnostalgi är det allt.

 Klänning från Jeane Blush/ Nelly.com

nåt strul med uppladdningen av bilderna tyvärr....men  skall kolla upp det.!

Nu ska jag dricka mitt morgon kaffe sen blir det att halta iväg till ICA ..för lite glass, godis och annat tycka synd om sig själv käk



Ha en bra söndag!






riktig smärta -ren tortyr :(

Publicerat: 2010-06-12 kl. 02:23:28
Har i en hel vecka haft ont i tån men nu när nageln är borta och bedövningen släppt har jag upplevt riktig tortyr smärta som jag aldrig känt tidigare, Bland det värsta man kan vara med om ...ja förutom skottskador, och obedövad amputation såklart som de sa på VC men det hoppas jag ju att jag slipper :) Det svider och värker och det känns som man blir skuren :( jag ska ALDRIG gå i öppna skor igen.. och alvedonen verkar inte hjälpa :((((

Imorgon skall jag till vårdcentralens jourmottagning och få hjälp med omläggning. fasar inför detta...hoppas det svider så mycket så jag svimmar och slipper känna :S

Ikväll såg jag att Strömpis även hade nypremiär för 30+ under sommaren.  Då kommer nog Ritz bli förloraren i sommar...de har också 30 och 25+ .. men ingen "sommar" lokal...

om nu inte Örebros krogliv tvingas dö ut helt pga av nykterist gubbarna i kommunledningen som vill att invånarna skall bli hemmanissar och turisterna välja andra städer...

Ska vi ha en stad som lockar studenter, företag och turister måste vi få ha en stad med krogar och uteserveringar....Hota Pitchers med polisen för deras uteservering och  bråka om en matta på 1, 5 cm som Pitchers har för att bord och stolar ska stå stadigt på marken ...IDIOTI

FI snart i Örebro?

Publicerat: 2010-06-09 kl. 23:48:54

Såg på Facebook att det planeras att starta en lokal förening FI i Örebro...inte en dag försent anser jag.
Men den som stod bakom initativet tycker jag inte passar som "ledare" tyvärr...
Det va en ung kille som är queer .. vilket jag inte bryr mig om MEN han gör ingen hemlighet av att han springer på Club Eden ( en sexklubb här i Örebro nånstans) som sysslar med gruppsex och gangbangs och underkastelse sex dvs "slav" sex med inslag av våld!

Jag hoppas verkligen inte FI godkänner denna kille som förespråkare för feminism i Örebro !
Visst finns det säkert tjejer som gillar och bli slagna och så i sängen, men jag tror inte dessa är mentalt friska utan de är sexmissbrukare eller har någon psykisk sjukdom!

I många våldtäkts rättegångar ( om det nu kommer så långt) så har killar ( i de flesta heterosexuella fallen) sagt att tjejen gillade att man skulle slå henne.... och skyller på dessa sexlekar och då frikänns  ofta denna gärningsman. ...de som håller på med detta hjälper alltså våldtäktsmän att gå fria.!


Så är man för jämlikhet och mot kvinnovåld och våld överhuvudtaget så bör man avstå från dessa depressiva lekar.. och man bör ej få kalla sig för feminist!


Operation

Publicerat: 2010-06-09 kl. 19:31:52
fick tid hos läkaren kl 10.00 imorgon ...så det blir kanske att de får ta bort nageln nu när det har bildats blodklump under och känns lika mycket som när jag blev trampad .. ..en kompis som gjort denna lilla operation tidigare sa att jag kanske inte kan bada i början på sommaren....så jag hoppas verkligen det kommer läka bra och att det finns vattentäta plåster för ovanstående problem..

bloggen har mest varit intriktad på mig som privatperson i de flesta inläggen tidigare men snart kommer det ett inlägg som profilierar denna blogg...

på återseende hoppas jag ..och håll tummarna för att jag inte behöver vara landkrabba i sommar .

Vilka är ni?

Publicerat: 2010-06-09 kl. 09:22:26

som läser min blogg? Jag ligger ganska högt på topplistan över singellivsbloggarna på bloggtoppen har jag sett...och av de senaste kommentarerna att dömma så är det tonårsstjejer från landsorter som läser min blogg och det är verkligen jättekul!

Jag hoppas ju att genom min blogg kunna peppa dem att våga leva ut ordentligt och gå sina egna vägar genom livet!


Låt ingen trycka ner er och ta ingen skit... ja vet kan vara svårt...speciellt om man blivit kär eller om man känt varandra länge...men livet är för kort för att umgås med folk man inte gillar och som inte kan acceptera dig som du är eller  som förolämpar dig !


Shoppa med gott samvete

Publicerat: 2010-06-08 kl. 19:15:32

Jag vill inte bli nån gnällnärking och klaga konstant på allt och min onda tå.
Idag har jag shoppat lite nyheter till årets sommar...som jag hoppas skall bli väldigt varm och solig :)
Denna tunika på bilden köpte jag idag den är från H&M against AIDS collection! 25% av intäkterna kommer att gå till förebyggande arbete mot Hiv och Aids.





Något jag kan tycka är att i Sverige är tillgången till  kondomer snabbt ganska krånglig ...om man inte vill beställa flera lager från Internets skummaste hemsidor ( lite generalisering där)

Är man för gammal för ungdomsmottagningen  så får man betala för kondomer ..och då finns det inte så mycket annat alternativ än och gå och avslöja för någon på stan att man minsann nu ska ha sex...vilket kan ju kännas lite pinsamt eftersom sex är ju något man helst vill hålla privat.... och det är ju ingen som har med o göra om du ska ha sex eller inte....egentligen !!!! 

Därför tror jag att det är så många som faktiskt struntar i kondomen om de inte har några till hands hemma eller i väskan...och många struntar i det även då , pga av kärlek eller hopp om att killen man kanske då är kär i ska vilja ha en...jag tror många känner att man inte vill uppfattas som besvärlig det första man gör om man har framtidsplaner.

men nu är det inte så längre att hiv/aids bara finns i asien, afrika och andra utvecklings länder
och bland turistraggare på nån turistort .. det kan nu förekomma även på din Byhåla-bar!
Detta är värt att tänka en extra gång på!



Ringa VC

Publicerat: 2010-06-06 kl. 16:30:18

imorgon ... längre än till uteplatsen kan jag ej ta mig idag ...tråkigt :( tån är fortfarande blå och blöder fortfarande under nageln .....och det känns fortfarande som jag blir trampad... förra söndagen var det lika fint då cyklade vi till Naturens Hus jag och en kompis så det hade ju vart kul att hitta på något idag med!


Hjärte och tå krossare

Publicerat: 2010-06-04 kl. 19:37:20
Marknadsafton igår blev en lååång kväll Satt på Olearys från kl 17.00 , gick några varv för att leta på släkt på stan men hitta de ej ...fortsatte på Olearys för att bevittna Sveriges SÄMSTA  stand up.... de har skrivit poulära barn och ungdomsböcker ...det bör de istället fortsätta med.... som ni ser reagerade knappt folk och INGEN skrattade!
Stand upen på Björnis var allafall av bra kvalité i de flesta fall!



sen blev det Harrys...som slutade i att jag haltade ut vid 0200 med halvt krossad tå... :( En jäkla flintskallig idiot till karl trampade på mig ordentligt sen bara skratta han och ville att jag skulle sätta mig i hans knä....blodet sprutade ...:( har fortfarande ont som F*N !!! Blir nog vårdcentralen ikväll eller imorgon!

På Harrys fick jag höra ganska chockerande saker,  skickade mail nu och krävde få veta sanningen!
Gillar inte oärlighet!

Tråkig eller bara moget vuxen?

Publicerat: 2010-06-03 kl. 12:13:17
Jag åkte inte på kryssen. det man inte vet saknar man inte ! finns ett uttryck.
Visst hade det varit trevligt med dans på soldäck en hel dag men jag kände mig inte alls redo och hade inte orken för en trance kryss 40h heller. Det är ju ingen lugn pensionärs kryss direkt! Sen att det var på en Torsdag och att den gick till Riga spelade också in. Mitt vardagsliv är just nu det jag tycker är viktigast just nu och i Riga var jag förra året och det var mest Sovjetmisär och det tyckte jag räckte med och se 1 gång!.

Idag har jag istället haft möte med min couch på eductus som hade hittat två jobb han tyckte jag skulle söka.
Ikväll är det Marknadsafton i Örebro så det blir att möta upp en vän efter dennes jobb för några after works beer på Olearys!


Should i stay or should i go?

Publicerat: 2010-06-01 kl. 21:15:13
Nu är det snart dags för trance kryss igen Monday Bar
och jag är faktiskt inte alls så peppad.
Känns inte som jag orkar med en Trance kryss just nu...även fast jag vet att de är bäst röj på..och det väntas soligt väder... och dans på soldäck hela dagen men.... känns som jag inte alls orkar med något röj...har dåligt med pengar, har inte klippt mig , har inga bra skor, osv...bestämmer mig samma morgon...sånn är jag om man är osäker...hur känns det i magen och i hjärtat :)