Det handlar om attraktion Åsa!!!????

Publicerat: 2010-07-30 kl. 07:31:15
Och tydligen då så tycker endel karlar 40+  att det är helt ok att hemlighålla att de har haft flickvän under hela tiden vi träffats...!!???
Va e det med karlarna i den åldern???? Hur kan man om man älskar sin flickvän... fru whatever ....tycka det är helt ok att ligga med andra bara för att man känner attraktion?

Förresten hur länge är det lämpligt att förbjuda ett gammalt strul och (o)lyckliga kärlek att sluta höra av sig , för man kan inte stå emot??? Fast man vet att man bara blir utnyttjad och ledsen i slutändan?
Finns det barn med i bilden så är det ju svårt men nu är det ju inte så i detta fall...utan jag behöver bara glömma en player som känner attraktion!

Ofattbart

Publicerat: 2010-07-27 kl. 21:18:52

så många karlar det finns som så fort de köper ny kamera...får för sig att de minsann ska bli fotografer och guds gåva till kvinnorna*host* småtjejerna...

 Det verkar som när det är fotograf, kändisskap och pengar med i bilden så suddas de morala åldersgränserna ut ?  och tjejerna för oftast är de ju unga tjejer på krogen .. som tar kontakt..så spelar det tydligen ingen roll att nya pojkvännen kan vara deras egna pappa????

Här i Örebro blir fotografer och krogägarna sedda som kungar.. resp drottningar...skumt..kanske typiskt småstäder med storstadskomplex?

Tror ni Bingo Rimer våldtagit Marie Plosjö....? bara de två vet... men jag har alltid uppfattat honom som sjukt och pubertalt ytlig samtidigt gubbsjuk .... han är en erkänd fotograf...tyvärr finns det så många oseriösa men minst lika gubbsjuka :S


Hängig och trött hela veckan :(

Publicerat: 2010-07-24 kl. 01:42:52

Hmmm kanske det ändå är ett tecken på att jag på söndag kliver över 30 strecket!??
Har varit hängig och trött sen i början på veckan. Så denna fredag kväll har jag legat hemma och sovit.
Tivedskillen ringde :) Han va i Idre nu och jobbade ... tycker han skall komma hem snart. Jobbigt att han skulle åka bort när vi precis träffades...men men det är ju fortfarande sommar ...fast det inte ser ut så utomhus.

 Plötsligt känns det bara jobbigt att ha bestämt att man ska på krogen imorgon... :S Skumt va;)

Nu ska jag försöka krya på mig.... Godnatt


snyggast vid 31 ?

Publicerat: 2010-07-21 kl. 12:40:28
http://www.aftonbladet.se/wendela/article7497216.abenli

enligt denna artikel är man snyggast , självsäker och erfaren men fortfarande ung vid 31 års ålder..så skönt då längtar jag tills Söndag :) Hoppas jag ej är för bakis då bara...skall tydligen bli grillat på Lördag och kanske även hunnit med en sväng på 30 + disco.!

Den rätte kan finnas i din omgivning fast du inte märkt det..

Publicerat: 2010-07-21 kl. 03:05:14
är en "klyscha" eller "myt" har jag alltid sagt för dem som stört sig på självständiga singlar...
Men i Lördags hände det något som fått mig att ifrågasätta om det faktiskt inte kan stämma...
Jag träffa en kille på Harrys här i Örebro, Han har bott i Tiveden vid våran stuga hela mitt liv, Han är 30 snygg och singel. Känt min morfar, jagat älg ihop. Vi böt nummer och allt kändes så "rätt" redan första kvällen....skumt va?? :)

CIAO CIAO SVEZIA

Publicerat: 2010-07-14 kl. 01:22:42
En okänd tjejs dagbok har haft en välförtjänad semester på Sicilien :) Några Bilder kommer!
Kan rek detta resmål för de som gillar antiken och genuint syditalienskt...dock lite jobbigt med livsfarlig trafik , sker olyckor varje dag..och att få kan engelska ...så om jag åker tillbaka ska jag ha läst lite italienska/Sicilianska...:)

Carrie on

Publicerat: 2010-07-02 kl. 00:54:27

Kommer hem från en kul kväll.. Jag va först på bio och såg Sex and the City 2... Mycket bättre än ettan!
I den försvann nästan grundkonceptet serien byggt på...dvs singelliv ...i den andra filmen så är det som mest framträdande..förutom homobröllopet i början... filmen bjöd på mycket skratt, singelliv och självständighet ..... SE DEN! Gillar när Carrie och Mr Big snäste av paret som störde sig på barnlösa. :) 

Sen fortsatte vi till Olearys ...där drack vi några öl och jag sjöng karaoke  ...vi fick en skum tafsande krogägare efter oss ..ja han påstod allafall på engelska att han ägde restaurangen Lilla Indien här i Örebro fast han bodde i Tyskland ,Mindre kul...men annars var det en toppen kväll :)

Sommartider Hej Hej!

Publicerat: 2010-07-01 kl. 15:42:05

Hoppas ni hade en toppen bra midsommar det hade jag.
Nu är det sommar och då vill jag inte låta bitter så därför återkommer jag när jag har något roligt att skriva om ...

Ha en bra sommar ! :)