Alla hjärtans dag en högtid eller kommersiellt jippo?

Publicerat: 2011-02-14 kl. 17:17:51

Önskar alla en kramig Alla hjärtans dag allafall :)


30 årsfest i fredags

Publicerat: 2011-02-14 kl. 17:14:03

I fredags firade jag en vän som fyllt 30. Till festen kom även ett gammalt X till henne som även visat sig vara ett X till mig med. Stan är liten! Han verkade först lite skamsen men han sa förlåt efter 5 år och jag tyckte det var kul att träffa honom :) Han verkade ha mognat och det är ju bra eftersom han är 34 i år :) Undra om mitt senaste X  kommer att inse vilken bra trevlig seriös tjej..kvinna han missade?  Skulle va kul med en ursäkt även om tre stycken tycker han ser ut att vara en narcissistisk psykopat i ögonen !

Från vänster, Jag, 5 år gamla exet och den nyblivna 30åringen !


Årets Melodifestival är i gång!

Publicerat: 2011-02-06 kl. 13:15:48

bild från blogg.se

 

Februari brukar faktiskt vara en riktig (håll åter i hatten) hemmahelgsmånad för mig! Detta pga av melodifestivalen. på 90talet var det forfarande gammal hederlig shlager ...och då tyckte man inte den var så bra... då man själv börjat lyssna och dansa till eurodisco...Nu är shlagern utbytt till eurodisco ...typ över 10 år försent men men... ... problemet är ju bara att man tycker det var bättre förr.... Årets deltävling var nog bland de sämsta jag sett.... med seriefigursstyling och rappare med trummflickor i korta kjolar och ryska armemössor!!! allt för att fjäska in oss hos östaternas fjortisar.... Jag hatar fjäsk och grupptryck ! Man ska köra sin egna stil! Eller hur??


Ny favoritrestaurang!

Publicerat: 2011-02-03 kl. 20:34:26

Intog denna veckas godaste lunch på East West Sushi på Engelbrektsgatan  igår  ( vid Slottet) här i Örebro tillsammans med J , Kan rekommenderas! Tredje gången gillt som man säger ibland, har ätit Icasushi och på ett annat ställe tidigare men from nu har EWS en ny kund och det är jag!!! Har tydligen vunnit pris som bästa sushi restaurang i Sverige också 2 gånger.