Tjat Tjat Tjat

Publicerat: 2013-09-04 kl. 17:06:00
Vilket j*la tjat om att prinsessan är på smällen, tragiskt att barn blivit en statuspryl i Sverige... förresten till er i sydnärke som klagar på barnlösa Jag var hos polisen och då skrev dem att jag är 34 år i passet så jag är visst VUXEN!

Kommentarer
♡ Pinglan

Hej!

Har inte läst hela din blogg, och vet inte om du är barnfri (frivilligt) eller barnlös (ofrivilligt), men jag håller verkligen med dig om att det är helt sjukt hur allting i detta landet kretsar kring barn och familj. Oavsett om man är barnfri eller barnlös kan det vara jobbigt.

Själv är jag lyckligt barn- och familjefri. Jag är nästan 20 år äldre en du, så nog fasen är jag vuxen alltid, även om jag just nu är arbetslös - till viss del beroende på att jag tvingades in i en utbildning och ett yrke som mina föräldrar ville att jag skulle ha (detta ligger också till viss del till grund att jag inte vill ha familj själv, man blir överkörd och hotad som barn, och har man egna barn får man inte en lugns stund) och nu har det gått som jag förutspått men ingen tog på allvar.

Nej, stå på dig! Vi behöver fler som är trötta på detta barnfixerade samhälle, barnfria, barnlösa och till och med föräldrar, som syns och hörs här i världen!

Kram!

2016-05-07 @ 10:09:12
URL: http://ejkorrekt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback